مهندس جمشیدی با ارائه توضیحات میزان مصرف روغن های صنعتی و قابل توجه بودن آن در این شرکت افزود: روغن های موجود در بازار که جهت استفاده ترانس هاي برق پالايشگاه تامین می شود می بایست قبل از مصرف به خاطر حساسیت دستگاها تصفیه و ذرات و رطوبت آنها کاملا گرفته شود که بدين منظوراز دستگاههای امانتي مختلف تصفيه روغن با ظرفيت 1000 ليتر در ساعت از داخل کشور استفاده مي شد ، كه بعد از چندين بار استفاده, متوجه ايراداتي در سيكل تصفيه آن شديم . اشكالاتي از جمله معيوب شدن ترانسها و ایجاد خسارت برای سیستم ، که این موضوع متخصصین كارگاه برق را بر آن داشت تا چاره انديشي کنند و با ابتكار عمل صورت گرفته، آقای حمید کرمی و جمعی از همکاران توانستند با استفاده از امكانات داخلی پالايشگاه, يكدستگاه تصفيه روغن با كيفيت بالا و توانائي كاركرد عالي ساخته و بکار گیرند .
مدیر عامل با تقدیر از تلاش کلیه همکارن نسبت به ابداع این دستگاه , بر توان داخلی تاکید کرد و افزود: اكنون با وجود اين دستگاه , تصفيه روغن های کل ترانسفورماتورها در شرکت انجام می شود و از اين دستگاه جهت تصفيه روغن سایر موسسات همجوار نيز استفاده كرد.
وی افزود: اين دستگاه غير مستقيم روغن را گرم كرده و از تغيیررنگ و سوختگي روغن كه قبلا مشاهده مي شد جلوگیری و علاوه بر مزيت فوق کار پمپاژ روغن را هم انجام می دهد و پمپ آن داراي دور متغير است كه سرعت پمپ و گردش روغن را كم يا زياد کند.
علی جمشیدی در پایان افزود: اين دستگاه در حال حاضر توانايي تصفيه 400 ليترروغن در ساعت را دارا ميباشد و از فيلترهاي كاغذي كه قابليت جدا سازي ذرات تا نيم ميكرون را دارد استفاده شده است و براي اقتصادی كردن طرح سعی شده از کلیه تجهیزات و امکانات موجود در پالايشگاه بهره مند شویم .