١٣٩٩/٠٤/١٨ ١:٣٥ ب ظ
کد خبر : ٧٢٠٥٦
رویترز گزارش داد:
کاهش تولید و افزایش مخازن نفت ایران
رویترز خبر داد که ذخایر نفت ایران به ۶۶ میلیون بشکه در ماه ژوئن رسیده و تولید نفت ایران به پایین ترین سطح خود در چهار دهه اخیر رسیده است.
به گزارش سهام انرژی از رویترز، تولید نفت ایران به پایین ترین سطح خود در چهار دهه اخیر رسیده است به طوری که تولید نفت درایران در ماه ژوئن ۱.۹ میلیون بشکه در روز بوده است که کمترین میزان تولید نفت ایران از سال ۱۹۸۱ است. 
همچنین بنابراین گزارش ذخایر نفت ایران به ۶۶ میلیون بشکه در ماه ژوئن رسیده است و تمامس ذخایر نفت ایران پر است.                                           
نفت برنت ۴۳ دلار و ۲ سنت شد
با اعلام آمارهای صنعتی مبنی بر اینکه میزان ذخایر نفت خام آمریکا افزایش یافته و پیش بینی شده که تولید نفت این کشور در سال ۲۰۲۰ کمتر از حد انتظار کاهش یابد، قیمت نفت روز چهارشنبه شاهد کاهش بود.
به گزارش رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶ سنت معادل ۰.۱۴ درصد کاهش به ۴۳ دلار و ۲ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا برای تحویل در ماه اوت نیز امروز با ۷ سنت معادل ۰.۱۷ درصد افت به ۴۰ دلار و ۵۵ سنت رسید.
دیروز نوسان قیمت در بازار چندان قابل توجه نبود. در طی ۲ هفته گذشته به دلیل اینکه افزایش موارد ابتلا به کرونا خوش بینی ناشی از ترمیم تقاضا برای انرژی را خنثی کرده قیمت ها تغییر چندانی را شاهد نبوده است.
برآوردهای انستیتوی نفت آمریکا نشان می دهد که میزان ذخایر نفت خام این کشور بر خلاف پیش بینی ها طی هفته گذشته افزایش داشته هرچند که میزان ذخایر بنزین و میعانات بیش از حد انتظار کاهش داشته است.
اداره اطلاعات انرژی دولت آمریکا روز سه شنبه گفته بود انتظار می رود تولید نفت آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی ۶۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یابد.
اما در عین حال این گزارش پیش بینی کرده که میزان تقاضای جهانی برای نفت تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی ترمیم شود و تا سه ماهه چهارم سال آینده به ۱۰۱.۱ میلیون بشکه در روز برسد.
هیرویوکی کیکوکاوا مدیر کل تحقیقات موسسه نیسان سکیوریتیز در این باره گفت: «پیش بینی ترمیم قابل توجه تقاضا، برآورد اداره اطلاعات انرژی آمریکا در مورد کاهش تولید نفت این کشور را تا حدودی خنثی کرده و موجب محدود شدن افت قیمت در بازار نفت شده است. با این حال احتمال تعدیل کاهش تولید اوپک و متحدانش از ماه اوت موجب شده تا فشارها بر بازار نفت همچنان باقی بماند.»
 
چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :