١٣٩٧/٠٥/٢٣ ٩:١٦ ب ظ
کد خبر : ٧١١٨٣
مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گفت:
پتروشیمی نوری تا دو ماه آینده وارد بورس می شود
مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس خبر داد: ظرف دو ماه آینده پتروشیمی نوری وارد بورس خواهد شد و نیمه دوم سال نیز یک شرکت دیگری از مجموعه هلدینگ خلیج فارس وارد بورس خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری سهام انرژی، جعفر ربیعی مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس در حاشیه نشست" تعامل و انطباق هوشمندانه" صنعت پتروشیمی و اصحاب رسانه، ضمن اعلام از گفت: طی دوماه گذشته هلدینگ خلیج فارس پتروشیمی پارس را وارد بورس کرد که طی این مدت کلیه سهامداران این شرکت توانستند ۶۵ درصد سود کنند که انتظار می رفت رسانه ها این اخبار مثبت و امیدوار کننده را انتشار دهند.
ربیعی در مورد عرضه سهام شرکت های هلدینگ خلیج فارس در بورس اوراق بهادار گفت: اولین شرکت که ظرف دو ماه آینده سهامش در بورس عرضه خواهد شد پتروشیمی نوری در عسلویه است و ۶ ماهه دوم سال جاری هم حداقل یکی از شرکت‌های وارد بورس خواهد شد قطعا شرکتی که مشکل دار و سود آور نباشد در بورس وارد نخواهد شد و سازمان بورس هم اجازه نخواهد داد.
 مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در مورد تقاضای خرید محصولات پتروشیمی در بورس کالا گفت: تقاضا برای محصولات پتروشیمی واقعی نیست و نسبت به سال گذشته۳ برابر شده و این به دلیل تقاضای کسانی است که بر اساس ارز ۴۲۰۰ محصول از بورس خریداری کرده و بالاتر از قیمت واقعی به مصرف کننده اصلی می رساندند.
ربیعی مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس اظهار داشت: بر این اساس سه راهکار به وزارت نفت و وزارت صنعت معدن و تجارت پیشنهاد کردیم که اول متقاضیان واقعی در بورس کالا خرید کنند، ثانیا اجازه صادرات تنها برای تولید کننده باشد و خریداران بورس امکان صادرات نداشته باشند و نکته سوم اینکه اجازه داده شود که متقاضیان واقعی مواد در بازار بصورت مستقیم با نرخ بورس قرارداد ببندند و از واسطه و دلال خرید نکنند. این پیشنهادات در حال بررسی است و بزودی نتایج آن مشخص خواهد شد.
ربیعی در مورد عرضه ارز در بازار ثانویه گفت:زمانی که نرخ دلار ۴۲۰۰ بود فقط هلدینگ خلیج فارس 1.5 میلیارد دلار ارز در سامانه نیما وارد کرد و شرکت های دیگر پتروشیمی هم فعال بودند و از زمانی که بازار ثانویه شکل گرفت سعی کردیم نرخ ارز را تعدیل کنیم و روز یکشنبه هفته جاری آخرین عرضه ما با نرخ ۷۹۰۰تومان برای هر دلار بود و یک هفته گذشته هلدینگ خلیج فارس درمجموع حدود ۵۰۰ میلیون درهم در بازار عرضه کرد.
وی تصریح کرد: به محض اینکه معامله انجام می‌شود باید ریال به حساب پتروشیمی ها ریخته شود تا جابجایی ارز صورت گیرد و در سامانه نیما مانند بورس نرخ ارز بر اساس تقاضا و عرضه هر لحظه تغییر می‌کند.
وی در پاسخ به عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا گفت: در حال حاضر تقاضا برای محصولات پتروشیمی واقعی نیست و نسبت به سال گذشته ۳ برابر شده این در حالی است که در واحدپایین دستی پتروشیمی این میزان افزایش تقاضا وجود نداشته  و این مساله  به دلیل تقاضا ی کسانی است که بر اساس ارز ۴۲۰۰ محصول از بورس خریداری کرده و بالاتر از قیمت واقعی به مصرف کننده اصلی می رساندند
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس در مورد تامین خوراک پتروشیمی ها از طریق پروژه‌های بالادست نفت گفت: بر اساس بخشنامه وزارت نفت به شرکت ملی نفت ابلاغ شده همه پروژه‌های NGL که تامین کننده خوراک پتروشیمی ها است به هلدینگ ها واگذار شوند و ما بعد از تحویل گرفتن پروژه برنامه ریزی خواهیم کرد.
ربیعی در جواب ابهام نرخ خوراک و فاصله قیمت خوراک و فروش نیز گفت: هر قیمتی که اعلام شود ما تابع هستیم و بر اساس آخرین مصوبه زمانی که ارز ۴۲۰۰ بود قیمت خوراک ۳۸۰۰ بود و در حال حاضر آن مصوبه همچنان معتبر است ولی فروشنده خوراک هر زمانی می تواند تصمیم مجدد بگیرد ما تبعیت می کنیم.
 
 
   
چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :