١٤٠٠/٠١/٢٣ ١١:١٥ ق ظ
کد خبر : ٧٢٤٨٥
صبح امروز صورت گرفت،
صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت ۴ قرارداد امضا کرد
صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صنعت نفت دو قرارداد در زمینه خرید تضمینی و دو قرارداد در زمینه سرمایه‌گذاری خطرپذیر امضا کرد.
به گزارش سهام انرژی از شانا، امروز (دوشنبه، ۲۳ فروردین‌ماه) در حاشیه گشایش صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت، قرارداد خرید تضمینی ۱۰ پمپ ESP میان این صندوق و شرکت فناوران پارسیان و قرارداد خرید تضمینی ۳۰ مته حفاری PDC میان صندوق و شرکت آسماری امضا شد.
در حوزه قراردادهای مربوط به سرمایه‌گذاری خطرپذیر و وام قابل تمدید به سهام شرکت‌های استارتاپ‌ نیز امروز این صندوق دو قرارداد امضا کرد؛ نخست قرارداد VC هوش مصنوعی در حوزه اچ‌اس ئی با شرکت فرادید و دوم، قرارداد VC طرح تصفیه EO با شرکت آبان.
بر اساس این گزارش، ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از طریق تضمین صندوق نفت و خط اعتباری بانک تجارت برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شد و تاکنون حدود ۱۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه‌های معطوف به قرارداد به شرکت‌های فناور ارائه شده است.
اقتصاد فناورانه صنعت نفت شاهد تحولات جدیدی است
مسعود کرباسیان مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این مارسم طی سخنانی با اشاره به افتتاح صندوق پژوهش و فناوری نفت و اجرای طرح خرید تضمینی در صنعت نفت گفت: اقتصاد فناورانه این صنعت، شاهد تحولات جدیدی شده است.
وی افزود: سنگ بنای این تحولات به نخستین بازدید آقای زنگنه از انبار ری برمی‌گردد. براساس مصوبه هیئت دولت، قرار بود این انبار که بالغ بر ۲۰ هکتار مساحت دارد فروخته و ساختمانی برای شرکت ملی نفت ایران احداث شود، اما با صلاحدید وزیر نفت، تشخیص داده شد این زمین در اختیار پارک فناوری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه به‌زودی اقدام‌های خوب انجام‌شده در این پارک اطلاع‌رسانی خواهد شد، گفت: صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت هم با هدف ارائه حمایت‌های مالی در این زمینه شکل گرفت. این صندوق ۲۰ سرمایه‌گذار دارد که چهار سرمایه‌گذار آن از شرکت‌های زیرمجموعه نفت است و الباقی شرکت‌های خصوصی هستند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: این صندوق که با حمایت وزارت نفت ایجاد شده است، در آینده هم می‌تواند افزایش سرمایه داشته باشد و هم می‌تواند سرمایه‌های جدید جذب کند.
کرباسیان از همراهی بانک تجارت و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این مسیر قدردانی کرد و افزود:  در بحث کالا با ابلاغیه وزیر نفت که اجرای آن در دستور کار معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری قرار گرفته است، با اعطای وام کم‌بهره (سود بانکی متوسط ۸ درصد) از تولیدکنندگان ایرانی حمایت و پس از تولید کالا، محصول یا مستقیم به بازار عرضه می‌شود، یا در صورتی که محصول به نفت واگذار شود، نفت اقساط را خواهد پرداخت.
وی به توافق هزار میلیارد تومانی در حوزه صندوق‌های جسورانه نیز اشاره و اظهار کرد: مجموع اقدام‌های انجام‌شده با ابتکار شخص آقای زنگنه مطرح و عملیاتی شده است و امیدواریم در آینده شاهد توسعه روزافزون شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور باشیم.
صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با حضور ۱۲ سهامدار از فعالان اصلی صنعت نفت مردادماه سال ۱۳۹۹ تأسیس شده است. این صندوق، یک نهاد مالی به‌منظور ارائه خدمات مالی به شرکت‌های فعال فناور و استارتاپ‌های حوزه صنعت نفت است و ضمانت شرکت‌های فناور نزد شبکه بانکی برای امکان تأمین مالی و دریافت تسهیلات، خرید تضمینی محصولات فناورانه، ارائه تضامین موضوع قراردادهای شرکت‌های فناور به‌منظور ارائه به کارفرما، تأمین مالی مستقیم استارتاپ‌ها در قالب قراردادهای مشارکتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر و ارائه وام‌های مشارکتی قابل تبدیل به سهام برای ارائه به شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله خدمات مالی آن به‌شمار می‌رود.
 
برچسب ها
چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :