١٤٠٠/٠٤/٢٧ ٩:٠٦ ب ظ
کد خبر : ٧٢٦٣٦
تمدید توافق کاهش تولید اوپک پلاس تا دسامبر ۲۰۲۲
تولید نفت اوپک‌پلاس ماهانه ۴۰۰ هزار بشکه‌ در روز افزایش می‌یابد
۲۳ کشور عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک ) و متحدانش (ائتلاف اوپک پلاس) ضمن موافقت با تغییر خط پایه تولید پنج کشور از مه ۲۰۲۲ و افزایش عرضه روزانه ۴۰۰ هزار بشکه برای هر ماه تا دسامبر ۲۰۲۲ موافقت کردند.
به گزارش سهام انرژی از شانا، براساس تصمیم (یکشنبه، ۲۷ تیرماه) نشست وزیران نفت و انرژی اوپک پلاس، مجموع عرضه نفت کشورهای عضو این ائتلاف از یکم اوت ۲۰۲۱ تا دسامبر ۲۰۲۲ هر ماه ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش می‌یابد و  این افزایش تولید به شرایط بازار بستگی خواهد داشت.
اوپک و متحدانش در قالب ائتلاف اوپک پلاس از ماه مه سال ۲۰۲۰ در واکنش به فروپاشی تقاضا در بحبوحه شیوع ویروس همه‌گیری جهانی کووید- ۱۹ روزانه ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه از عرضه نفت خود کاستند و مقرر شده بود این توافق آوریل ۲۰۲۲ پایان یابد.
توافق کاهش تولید اوپک پلاس پایان ماه ژوئیه (تیرماه - مردادماه) ۲۰۲۱ به ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز می‌رسد.
اعضای اوپک پلاس همچنین موافقت خود را با تغییر خط پایه تولید پنج کشور کویت، عراق، امارات، عربستان و روسیه از مه ۲۰۲۲ اعلام کردند، افزایش تولید پنج کشور یادشده با تغییر خط پایه تولید در مجموع یک میلیون و ۶۳۰ هزار بشکه افزایش می‌یابد.
اعضای این ائتلاف تصمیم گرفتند بیستمین نشست مشترک اوپک و غیراوپک (اوپک پلاس) در  یکم سپتامبر ۲۰۲۱ (۱۰ شهریورماه ۱۴۰۰) برگزار شود
زنگنه: اوپک پلاس نمی تواند بازگشت ایران را نادیده بگیرد
بیژن زنگنه وزیر نفت در حاشیه اجلاس اوپک پلاس در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب درباره ورود ایران به بازار نفت گفت: در همه این بحث‌ها بازگشت ایران به بازار پدیده مهم و تأثیرگذار خواهد بود و هر وقت این اتفاق بیفتد اوپک پلاس نمی‌تواند برگشت ایران را نادیده بگیرد.  
زنگنه درباره نتیجه نشست امروز و تأثیر آن بر بازار نفت گفت: قاعدتا قیمت‌ها به سمت بالا نخواهد رفت و نبود توازن بین عرضه و تقاضا اتفاق نخواهد افتاد و وضع اطمینان‌بخشی برای آینده است.
وی ادامه داد: با توجه به آثار مثبتی که در رشد اقتصاد جهانی شاهدیم ضرورت داشت مقار کاهش تولید اوپک پلاس به بازار برگردد تا در بازار نفت کمبود عرضه نباشد.
وزیر نفت تصریح کرد: قیمت بالای نفت در کوتاه مدت سبب خوشحالی است، اما در بلندمدت به‌دلیل اقتصادی شدن استفاده از انرژی‌های جایگزین و انواع نفت‌ گران خبر خوبی نیست.
 
برچسب ها
چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :