١٤٠١/٠٣/٣٠ ١١:٤٥ ق ظ
کد خبر : ٧٣١١٢
معاون راهبردی شرکت برق حرارتی در پاسخ به خبرنگار "بازار انرژی" گفت:
استفاده کامل از نیروگاه های فرسوده دراوج مصرف برق/آمادگی کامل پدافند غیرعامل نیروگاهی در برابر هر تهدید
اسکندری گفت: نیروگاه های فرسوده با عمر زیاد و راندمان پایین در طول سال کمتر وارد مدار می شوند و بهره برداری صددر صد این اینها نمی شود. اما در پیک مصرف از این نیروگاه ها نیز استفاده می شود.
به گزارش پایگاه خبری بازار انرژی، ناصر اسکندری معاون راهبردی تولی برق حرارتی صبح امروز( 30 خرداد ماه) در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار بازار انرژی در خصوص نیروگاه های فرسوده و بازگشت این نیروگاه ها در زمان پیک مصرف برق گفت: نیروگاه های فرسوده با عمر زیاد و راندمان پایین در طول سال کمتر وارد مدار می شوند و بهره برداری صددر صد این اینها نمی شود. اما در پیک مصرف از این نیروگاه ها نیز استفاده می شود. قطعا برنامه جایگزین برای این نیروگاه ها داریم و طرح هایی را برای ظرفیت جایگزین آن بر عهه گرفته ایم.
نیروگاه‌های کشور در آمادگی کامل در برابر هر تهدیدی قرار دارند
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: همه نیروگاه‌های کشور از لحاظ پدافند غیرعامل در برابر هر تهدیدی در آمادگی کامل قرار دارند و ای آمادگی کامل سبب شده تاکنون هیچ تهدیدی اتفاق نیفتاده باشد.
وی در ادامه صنعت برق را شامل سه بخش تولید، توزیع و انتقال دانست و خاطرنشان کرد: بخش تولید توسط نیروگاه‌ها صورت می‌گیرد.
معاون راهبری تولید برق حرارتی ادامه داد: فرایند برق به‌گونه‌ای است که هم‌زمان با مصرف تولید صورت می‌گیرد و امکان ذخیره‌سازی چندانی وجود ندارد.
اسکندری گفت: براین اساس هر میزان صرفه‌جویی توسط مشترکان صورت گیرد در میزان تولید مؤثر است.
وی ادامه داد: کشورمان کشور روبه توسعه‌ای است و بخشی از برقی که تولید می‌شود به سمت بخش مولد اختصاص داده می‌شود که واجد ارزش‌افزوده است.
معاون راهبری تولید برق حرارتی افزود: صنعت برق صنعتی زیرساختی است که از همه بخش‌های کشور حمایت می‌کند و همه از آن استفاده می‌کنند.
اسکندری گفت: بر این‌ اساس میزان مصارف در ۲۴ ساعت متغیر است و اوج مصرف ۲۰۰ ساعت است و این زمان کم اوج مصرف نیاز به سرمایه‌گذاری‌های سنگین در احداث نیروگاه‌های جدید دارد که توجیه اقتصادی ندارد و بر این ‌اساس باید به سمت روش‌های دیگری مثل صرفه‌جویی و ارتقای راندمان نیروگاهی رفت.
معاون راهبری تولید نیروی برق حرارتی افزود: در بخش صرفه‌جویی صنایع همکاری خوبی با صنعت برق دارند.
اسکندری ادامه داد: امسال بیش از 96 هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی به صورت کامل انجام شد است. همه نیروگاه‌ها آماده تولید هستند. از این ۹۶ هزار  تعمیرات برخی تعمیر اساسی بوده است که به‌خوبی انجام شده است. تنها یک مورد ۲۰ مگاواتی باقی‌مانده که در چندروزه آینده وارد مدار می‌شود.
وی در ادامه افزود: از این 96 هزار 650 مورد تعمیراتی که بعضا اساسی هم بودند صورت گرفت. یعنی به لحاظ تعمیر، آماده سازی و اصلاح قرا رگرفتند..
وی در زمنیه بازسازی نیروگاه ها به مورد اشاره کرد و گفت: نیروگاه لوشان و واحد گازی نیرگاه سوم یزد نیز از آن دست هستند.
‌معاون راهبری تولید نیروی برق حرارتی شاخص خروج اضطراری نیروگاه‌ها در جهان را بین ۲ تا ۵درصد عنوان کرد و گفت: این شاخص در کشورمان ۳ درصد است.
معاون راهبری تولید نیروی برق حرارتی ادامه داد: بالای ۹۵ درصد انرژی کشور از نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود.
 
برچسب ها
چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :