١٣٩٨/٠٢/٣٠ ٦:٥٨ ب ظ
کد خبر : ٧١٤٠١
شرکت کشت و صنعت شریف‌آباد وارد فرابورس می شود
نماینده سهامدار عمده و مدیرعامل کشت و صنعت شریف آباد ضمن اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی این شرکت آماده عرضه اولیه از برنامه های آتی و ورود ۵ شرکت زیرمجموعه به بازار سرمایه خبر دادند.
به گزارش سهام انرژی امروز معارفه شرکت کشت و صنعت شریف آباد جهت بررسی آخرین وضعیت مالی و عملکردی این شرکت 52 میلیارد تومانی با حضور عبدالامیر باروتکوب مدیرعامل شرکت، بهزاد مشعلی مدیر بازرگانی هلدینگ کشاورزی کوثر به عنوان سهامدار عمده، علی کریمی معاون بهره برداری و تولید "زشریف" و فردین آقابزرگی مدیرعامل کارگزاری بانک دی به عنوان کارگزار عرضه کننده سهام برگزار شد تا این شرکت آماده عرضه اولیه 10 درصدی برای فردا باشد.
عرضه 5 شرکت زیرمجموعه طی سال جاری
مشعلی با اشاره به زاویه دید این مجموعه مبنی بر ایجاد زنجیره از برنامه ورود همه شرکت های زیرمجموعه به بازار سرمایه خبر داد و گفت: با عرضه اولیه دو شرکت طی سال گذشته و انجام واگذاری سهام"زشریف"،4 تا 5 شرکت دیگر تا پایان سال وارد بازار سهام می شوند.
باروتکوب نیز درخصوص تاریخچه شرکت گفت: "زشریف" در سال 55 با ظرفیت هزار راس دام فعالیت را آغاز کرد و در حال حاضر ظرفیت اسمی آن بالغ بر 4500 رأس دام مولد و 9 هزار رأس گله است.جمعیت دامی این شرکت در حال حاضر 3500 رأس دام مولد و 7000 رأس گله است که این ارقام نشان‌دهنده نزدیک‌شدن به ظرفیت مجموعه‌ است.این مجموعه علاوه بر دامپروری و تولید شیر در استان قزوین، کارخانه‌ای به ظرفیت 27 هزار تن در سال در یکی از شهرک‌های صنعتی استان قم دارد که علاوه بر تولید شیر، محصولات را فرآوری و به بازار عرضه می‌کند.  
وی با اشاره به میزان شیر خام تولیدی کشور طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی افزود: کل مقدار تولیدی شیر خام در ایران 10.1 میلیون تن است که 86 درصد سهم تولید به گاوداری های اصیل و دو رگ،7 درصد به گاوهای بومی،6 درصد به جمعیت گوسفند و بز و یک درصد به جمعیت گاومیش ها اختصاص دارد.
این مقام مسئول درخصوص کل میزان واردات و صادرات گفت: در سال 96 میزان 149 هزارتن گوشت قرمز و 10 هزار راس دام سبک وارد و 946 هزارتن شیر و فراورده های لبنی و 20 هزار راس دام سنگین صادر شده است.
باروتکوب اصلاح و بازسازی بخش قدیمی دامپروری بابت افزایش ظرفیت سالن های فری استایل، ایجاد سالن ماگ خانه یا نگهداری گوساله برای شیردهی، تکمیل و بهره برداری خط شیردوش دوم به ظرفیت 84 واحد، تکمیل سیستم تهویه، استفاده؛ بهره برداری و ایجاد خط PMR برای خوراک سازی ،افزایش میانگین تولید شیر،احداث خط تولید پنیر UF و تولید محصولات در قطرهای پت از 500 سی سی تا 2 لیتری و اختصاص سالن برای تولید انواع پنیرهای سنتی و محصولات پودری را جزو برنامه های آتی برشمرد.
وی واردات برخی از فراورده های دامی را بزرگترین ریسک این شرکت و صنعت نام برد که با استفاده از ظرفیت‌های داخلی نسبت به پوشش این ریسک اقدامات لازم صورت گرفته تا روند سودآوری سهام شرکت در یک‌مسیر متعادل و رو به رشد قرار بگیرد.
میزان سرمایه گذاری در طرح های توسعه ای
کریمی در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان سرمایه گذاری صورت گرفته برای طرح های توسعه ای و مقاصد صادراتی گفت: از سال 86 تاکنون اقدامات توسعه ای بر روی سالن های قدیمی آغاز و بیش از 30 میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته که روند افزایش تولید هم همزمان در دستور کار است.در حوزه بین الملل با توجه به وضعیت ویژه اقتصادی ،کشورهای منطقه به دریافت دام های تلیسه تمایل داشته که قبل از سال 97 حدود 35 راس دام (بالغ بر 2 هزار دلار) و روغن حیوانی به افغانستان صادر شد و با تنوع محصولات متنوع اولیه،فرصت صادرات به کشورهای دیگر منطقه هم پیش خواهد آمد.
وی درباره پیش بینی میزان تولید شیر طی سال جاری و میزان تسهیلات بانکی دریافتی نیز گفت: تولید شیر این شرکت طی سال جاری 48 میلیون تن و برنامه ریزی رسیدن به تولید 60 هزار تنی هم برای دو سال آینده پیش بینی شده که معادل یک درصد سهم تولید شیر واحدهای صنعتی است.همچنین عمده وام های دریافتی پرداخت شده و برنامه استفاده از تسهیلات ارزان قیمت هم در دستور کار وجود دارد.
 
چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :